Tijdelijke actie! Nu met €92 KORTING!
De actie loopt nog ->
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Doelen bereiken is nooit zo makkelijk geweest.

Het is frustrerend om niet te zijn waar jij wilt zijn in je leven ondanks dat je grote dromen hebt. Domineer Je Doelen is het stap-voor-stap programma om een visie te creëeren voor je leven, doelen te stellen en succes gewoontes te bouwen.

Ik doe mee!


Heb jij het gevoel alsof je nog lang niet bent waar je wilt zijn?

Ik ken het. Constant kijken naar anderen om je heen en het gevoel hebben dat je achterloopt. Op social media scrollen en denken “had ik dat leven maar”. Vervolgens kom je snel tot de conclusie dat het “niet voor jou is weggelegd” of “jij bent niet iemand die geluk heeft.”

Voor mij was dit het volgende: ik wilde graag een afgetraind lichaam hebben, een succesvol bedrijf, een YouTube kanaal opbouwen en vrijheid hebben. Ik had alleen geen idee hoe ik er moest komen en ik had nog nooit iets groots bereikt.

Weet je nog die ene keer?


Weet je nog die ene keer dat jij vastberaden was om je beste shape te behalen toen je begon op 1 januari? 


Weet je nog dat jij een nieuwe stap wou zetten in je carrière? Of een bedrijf wou starten?

Of wou jij de wereld over reizen maar is dit er nooit van gekomen?

Misschien wou jij wel een eigen social media kanaal starten en er vol voor gaan?

We kennen allemaal het moment dat we gemotiveerd zijn om een verandering te maken. We kennen ook allemaal het moment dat deze motivatie verdwijnt. 

Jij kunt dit bereiken, al lijkt het nu niet zo

Jij kunt dit bereiken, al lijkt het nu niet zo

Vanuit mijn 10+ jaar ervaring als coach en ondernemer, heb ik geleerd hoe je jouw doelen daadwerkelijk een realiteit kunt maken. Succes is geen accident. Het is een product van je dagelijkse acties, en daar heb jij controle over. Dit begint altijd met een heldere visie, duidelijke doelen en de juiste gewoontes.

null

Wie is Merijn?

Mijn leven was niet altijd zoals het nu is. Vroeger bracht ik al mijn tijd door met gamen, rondhangen met mijn vrienden en het roken van wiet. Op school werd ik gelabeld als “probleemkind”, ik kwam vaak in aanraking met justitie en ik had geen ambitie. Na een dieptepunt besloot ik te veranderen.

Ik begon mezelf te verdiepen in mindset, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Het klonk nogal onrealistisch want ik wilde internationaal succesvol worden, ik kende 0 ondernemers, ik woonde thuis en had een bijbaantje als afwasser. Niemand om mij heen nam het serieus.

Jaren later had ik precies bereikt wat ik me elke avond in bed voorstelde. Ik heb een bestseller boek geschreven, op de cover van Men's Health gestaan en een sterke personal brand opgebouwd met honderdduizenden volgers.

Het is nu mijn missie om mensen te helpen naar de beste versie van zichzelf.


Klik hier om te starten!
null
null
Deze cursus heeft mij enorm geholpen!
Ik had moeite met het vinden van balans tussen werk en andere belangrijke delen van mijn leven. Eerst was ik alleen maar bezig met carrière maar daardoor negeerde ik mijn andere doelen zoals een sociaal leven en het werken aan mijn gezondheid.

Door het volgen van deze cursus had ik een duidelijk overzicht en structuur waar ik mijn doelen op kon schrijven. De verschillende opdrachten hebben mij erg geholpen om mijn doelen helder te krijgen en te definiëren. Hierdoor kon focussen op het bouwen van belangrijke gewoontes in mijn leven zoals elke dag genoeg stappen zetten, tijd plannen voor vrienden en consistent fitnessen.

Ik kan nu beter focussen op de kwaliteit van mijn werk en het bouwen van relaties met mijn klanten.

Doelen stellen op deze manier heeft me laten realiseren dat het werken aan verschillende aspecten/thema’s van je leven, erg belangrijk is om happy en gezond te zijn.

Ik zou deze cursus aanraden aan iedereen die zichzelf wilt verbeteren, op persoonlijk en/of zakelijk vlak.
Sadjad Jawid
Deze cursus heeft mij enorm geholpen!
Ik had moeite met het vinden van balans tussen werk en andere belangrijke delen van mijn leven. Eerst was ik alleen maar bezig met carrière maar daardoor negeerde ik mijn andere doelen zoals een sociaal leven en het werken aan mijn gezondheid.

Door het volgen van deze cursus had ik een duidelijk overzicht en structuur waar ik mijn doelen op kon schrijven. De verschillende opdrachten hebben mij erg geholpen om mijn doelen helder te krijgen en te definiëren. Hierdoor kon focussen op het bouwen van belangrijke gewoontes in mijn leven zoals elke dag genoeg stappen zetten, tijd plannen voor vrienden en consistent fitnessen.

Ik kan nu beter focussen op de kwaliteit van mijn werk en het bouwen van relaties met mijn klanten.

Doelen stellen op deze manier heeft me laten realiseren dat het werken aan verschillende aspecten/thema’s van je leven, erg belangrijk is om happy en gezond te zijn.

Ik zou deze cursus aanraden aan iedereen die zichzelf wilt verbeteren, op persoonlijk en/of zakelijk vlak.
Sadjad Jawid

Eindelijk weet ik hoe ik mijn doelen kan behalen!

Voordat ik de cursus: Domineer je doelen volgde, worstelde ik met mijn zelfvertrouwen en met het stellen van doelen. Ik wilde veel dingen doen, maar wist niet waar ik moest beginnen.


Deze cursus heeft me geholpen om haalbare doelen te stellen voor 3, 6 en 12 maanden. Daarnaast heb ik succesgewoonten kunnen opbouwen en elke dag mijn dagelijkse winstlijst kunnen opschrijven.


Ik voel me nu dagelijks een echte winnaar, en ik heb er weer vertrouwen in, dingen worden nu steeds gemakkelijker.


Ik heb veel geleerd van deze cursus en zou hem daarom ook aan iedereen aanbevelen die de beste versie van zichzelf wilt worden!

John Young

Ik leer jou:

Een visie te ontwikkelen

Veel mensen vinden dit begrip nog maar lastig te begrijpen. Als gevolg hiervan hebben ze ook nooit een visie voor zichzelf opgesteld. Ik help jou een visie te creëeren voor het leven, een roadmap te hebben en precies weten waar je heen wilt.

Doelen te stellen

Ik help je doelen te stellen die matchen met je waarden en visie om te zorgen dat je constant met plezier en energie naar je dromen toewerkt. Waardoor jij exact weet hoe jij je maanden, weken en dagen effectief kunt plannen zonder overwhelmed te raken.

Je productiviteit te boosten

Na het succesvol afgerond te hebben zal je productiviteit een boost krijgen. Waardoor jij je eindelijk aan een plan kan houden zonder hiervan af te wijken en hierdoor constant resultaat te behalen

Leven met passie

Je zult erachter komen wat jouw passie is en hoe je hiervoor kunt gaan. Dit zal leiden tot meer energie, voldoening en positiviteit in je leven.
Dit krijg je bij de cursus:


Modules vol met tips en de exacte blauwdruk

Via ons exclusieve platform bekijk je alle video's om jouw doelen te domineren. Dit kan op eigen tempo.

Je gaat in module 1 een visie voor je leven creëren en achter jouw unieke kracht komen.

Je leert in module 2 nieuwe doelen stellen en vanuit de lange termijn doelen naar de dagelijkse taken plannen.

In module 3 zul je alles leren over nieuwe gewoontes aanleren. Ook leer je over je slechte gewoontes afleren. 

null

Modules vol met tips en de exacte blauwdruk

Via ons exclusieve platform bekijk je alle video's om jouw doelen te domineren. Dit kan op eigen tempo.

 

Je gaat in module 1 een visie voor je leven creëren en achter jouw unieke kracht komen.

Je leert in module 2 nieuwe doelen stellen en vanuit de lange termijn doelen naar de dagelijkse taken plannen.

In module 3 zul je alles leren over nieuwe gewoontes aanleren. Ook leer je over je slechte gewoontes afleren. 

null

null
Werkboeken met oefeningen

De beste oefeningen op het gebied van het vinden van jouw unieke kracht, het creëren van een visie, het stellen van lange en korte termijn doelen en het bouwen van gewoontes


De oefeningen kun je in je eigen tempo doen en zullen je stap voor stap helpen om je doelen te domineren, ook al weet jij niet precies waar je moet beginnen.

Werkboeken met oefeningen

De beste oefeningen op het gebied van het vinden van jouw unieke kracht, het creëren van een visie, het stellen van lange en korte termijn doelen en het bouwen van gewoontes


De oefeningen kun je in je eigen tempo doen en zullen je stap voor stap helpen om je doelen te domineren, ook al weet jij niet precies waar je moet beginnen.

null

Ultieme Doelen & Taken Planner (Notion Template) - t.w.v €99

Bij deze cursus krijg jij de Notion template die Merijn zelf gebruikt om doelen te stellen en zijn taken te plannen. Hoe vervelend is het om in een schrift je doelen te hebben, op je laptop een planning en een to-do-lijst in een ander schrift? Met deze Notion template heb je alles op 1 plek!

null

Ultieme Doelen & Taken Planner (Notion Template) - t.w.v €99

Bij deze cursus krijg jij de Notion template die Merijn zelf gebruikt om doelen te stellen en zijn taken te plannen. Hoe vervelend is het om in een schrift je doelen te hebben, op je laptop een planning en een to-do-lijst in een ander schrift? Met deze Notion template heb je alles op 1 plek!

null

null6 Maanden toegang tot de DailyWins Community (t.w.v €77-)

Als jij je nu aanmeld, krijg je 6 maanden gratis toegang tot de DailyWins community. Hier kun je connecten met 300+ gelijkgestemden die de beste versie van zichzelf willen worden, zowel fysiek als mentaal. Je krijgt toegang tot alle persoonlijke ontwikkeling en fitness content, inclusief wekelijkse livestreams en trainingsschema's.

6 Maanden toegang tot de DailyWins Community (t.w.v €77-)

Als jij je nu aanmeld, krijg je 6 maanden gratis toegang tot de DailyWins community. Hier kun je connecten met 300+ gelijkgestemden die de beste versie van zichzelf willen worden, zowel fysiek als mentaal. Je krijgt toegang tot alle persoonlijke ontwikkeling en fitness content, inclusief wekelijkse livestreams en trainingsschema's.

null

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt

Je hebt een duidelijke visie voor je leven

Je weet wat je wilt en je weet ook wat je niet langer wilt. Je durft te staan voor je authentieke zelf en je wordt niet langer mentaal tegengehouden om je dromen in werkelijkheid om te zetten.
Je stelt heldere doelen en hebt een plan

Je hebt een exact plan met heldere doelen. Je snapt hoe je deze in werkelijkheid om kunt zetten en je weet precies wat je elke dag moet doen.Je bouwt succes gewoontes

Je leeft niet langer in een sleur maar je bouwt gewoontes voor succes. Deze zijn exact afgestemd op jouw doelen en het bereiken van je ideale leven. Je hebt niet langer moeite met motivatie en discipline, want je maakt gebruik van je onderbewustzijn.
 Niet tevreden? 100% geld terug garantie

We beloven dat als je niet tevreden bent, jij je geld terug krijgt, binnen 14 dagen. 

                      null   

Je hebt nog zoveel dagen om die €92 KORTING te claimen! 👇
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
€ 400-
€ 239-

Domineer je doelen


  • Volledige videotraining over het creëren van een visie, doelen stellen & bouwen van gewoontes t.w.v €199-
  • Een uitgebreid werkboek met de meest effectieve opdrachten om je doelen te domineren en een helder plan te hebben t.w.v €25-
  • Ultieme Doelen & Taken Planner t.w.v €99-
  • 6 Maanden toegang tot de DailyWins community t.w.v €77-
Voor wie is deze cursus
  • Deze cursus is voor iedereen die wilt leren over doelen stellen en het bouwen van gewoontes.

  • Deze cursus is zowel voor ondernemers als werknemers en studenten. Leeftijd speelt geen rol.

  • Deze cursus is voor degenen die meer uit het leven willen dan het gemiddelde.

  • Deze cursus is voor jou als jij je energieker wilt voelen en je productiviteit een boost wilt geven.

FAQ Cursus: Domineer je doelen

Hoe lang ben ik met de cursus bezig?

Dat verschilt per persoon!

Je kan de cursus volledig op je eigen tempo bekijken wanneer het jou uitkomt.

Hoe lang en waar kan ik de cursus bekijken?

De cursus is gemaakt op een videoplatform, en staat volledig in onze community. Na het kopen van de cursus ontvang je hier toegang tot. Daarnaast zijn de opdrachten als pdf onder de video te downloaden.

Je kan de cursus levenslang bekijken op je telefoon, computer of tablet.