Transformeer Je Lichaam In Enkele Weken
Zonder Je Favoriete Eten Op Te Geven

Behaal jouw fitness doelen met een Persoonlijk Voedingsschema

Dit wil ik!


Behaal Jouw Fitness Doelen Met Een Persoonlijk Voedingsschema

null
null

Wist jij dat meer dan 80% van de mensen die gewicht verliezen, de kilo's binnen no-time weer terug hebben?


Misschien herken je dit wel. Ondanks je moeite in de sportschool en met je dieet, val je keer op keer terug in oude gewoontes. Het is een vermoeiende cyclus van dieet na dieet, met resultaten die even vluchtig zijn als ze komen. Het probleem? Onrealistische diëten die meer weghebben van marteling dan van voeding, waardoor je jezelf alles ontzegt wat het leven de moeite waard maakt.

Vergeet de dagen van uitsluiting en restrictie.

Onze unieke formule staat alles toe - ja, zelfs die biertjes tijdens de voetbalwedstrijd en pannenkoeken op zondag. Wij geloven in balans, niet in dingen verbieden. Door onze unieke aanpak kun je genieten van het leven terwijl je werkt aan de beste versie van jezelf, fysiek en mentaal. Of jij nu spiermassa wilt opbouwen, vet wilt verliezen of gezonder wilt leven, wij maken een voedingsplan wat bij jou past! 
Zie onze 350+ reviews op TrustPilot

Volledig Maatwerk

Onze plannen zijn gebaseerd op jou als individu en daarin nemen wij allergieën, dieetvoorkeuren, voeding die jij wel/niet lekker vindt en leefstijl in mee. Zo zorgen wij dat jij een plan hebt wat niet alleen werk op de korte termijn, maar wat je ook vast kunt houden voor langdurig resultaat.

Flexibele Maaltijdplannen

Onze aanpak schrapt geen enkel voedsel van je lijst. In plaats daarvan leer je hoe je kunt genieten van alles wat het leven te bieden heeft, terwijl je toch je fitnessdoelen behaalt. Onze maaltijdplannen zijn eenvoudig, smakelijk en ontworpen om in elk druk schema te passen. 

Optimale Energie &  Gezondheid

Het gaat niet alleen om hoe je eruitziet, maar ook om hoe je je voelt. Ons programma benadrukt het belang van darmgezondheid en het eten van de juiste voedingsmiddelen om je energieniveau te verhogen en je algehele gezondheid te verbeteren. Bereik een staat van welzijn waarin je elke dag op je best bent.

Langdurige Resultaten

Wij hebben meer dan 10.000 mensen geholpen hun levensstijl te veranderen en op lange termijn in vorm te blijven. Onze formule is getest en bewezen: door je levensstijl aan te passen, niet alleen je dieet, zorg je voor blijvende veranderingen die verder gaan dan tijdelijke successen.

Ben jij de volgende van onze succesverhalen?

null

Hoe gaan we aan de slag?

Wat wil je bereiken?

Je ontvangt ons intake formulier direct via e-mail. Je vult deze in, en aan de hand hiervan gaan wij aan de slag! Wij kunnen je ook helpen met het formuleren van jouw doel.

Wij maken je plan

In ons plan nemen wij alles mee zoals je huidige situatie, doelen, allergieën, voeding die je wel/niet lekker vindt en jouw leefstijl. Alles is volledig persoonlijk.

Schema in 72 uur

Jij ontvangt jouw voedingsschema binnen 72 uur in de voeding app. In deze app kun jij altijd je maaltijden inzien en ook calorieën tracken met barcodes (als jij dit wilt)

Start in onze app!

Tijd om resultaten te boeken! In de app kun jij altijd je maaltijden inzien en ook calorieën tracken met barcodes (als jij dit wilt). Je bent klaar voor resultaat!
Zie onze 350+ reviews op TrustPilot

Persoonlijk Voedingsschema (prijs 59,95 eenmalig)

 • Gepersonaliseerd voedingsschema voor 8 weken
 • Verschillende dagen zodat je niet elke dag hetzelfde eet
 • 8 weken toegang tot de voedingsschema app
 • Lekkere en gevarieerde recepten
 • E-book “Voedingsgids”
 • Uitgebreide handleiding

Persoonlijk Voedingsschema (prijs 59,95 eenmalig)

 • Gepersonaliseerd voedingsschema voor 8 weken
 • Verschillende dagen zodat je niet elke dag hetzelfde eet
 • 8 weken toegang tot de voedingsschema app
 • Lekkere en gevarieerde recepten
 • E-book “Voedingsgids”
 • Uitgebreide handleiding