Transformeer Je Lichaam In Enkele Weken
Zonder Je Favoriete Eten Op Te Geven

Behaal jouw fitness doelen met een Persoonlijk Voedingsschema

Dit wil ik!


Behaal Jouw Fitness Doelen Met Een Persoonlijk Voedingsschema

null
null

Wist jij dat meer dan 80% van de mensen die gewicht verliezen, de kilo's binnen no-time weer terug hebben?


Misschien herken je dit wel. Ondanks je moeite in de sportschool en met je dieet, val je keer op keer terug in oude gewoontes. Het is een vermoeiende cyclus van dieet na dieet, met resultaten die even vluchtig zijn als ze komen. Het probleem? Onrealistische diëten die meer weghebben van marteling dan van voeding, waardoor je jezelf alles ontzegt wat het leven de moeite waard maakt.

Vergeet de dagen van uitsluiting en restrictie.

Onze unieke formule staat alles toe - ja, zelfs die biertjes tijdens de voetbalwedstrijd en pannenkoeken op zondag. Wij geloven in balans, niet in dingen verbieden. Door onze unieke aanpak kun je genieten van het leven terwijl je werkt aan de beste versie van jezelf, fysiek en mentaal. Of jij nu spiermassa wilt opbouwen, vet wilt verliezen of gezonder wilt leven, wij maken een voedingsplan wat bij jou past! 
Dit wil ik!
Zie onze 350+ reviews op TrustPilot

Volledig Maatwerk

Onze plannen zijn gebaseerd op jou als individu en daarin nemen wij allergieën, dieetvoorkeuren, voeding die jij wel/niet lekker vindt en leefstijl in mee. Zo zorgen wij dat jij een plan hebt wat niet alleen werk op de korte termijn, maar wat je ook vast kunt houden voor langdurig resultaat.

Flexibele Maaltijdplannen

Onze aanpak schrapt geen enkel voedsel van je lijst. In plaats daarvan leer je hoe je kunt genieten van alles wat het leven te bieden heeft, terwijl je toch je fitnessdoelen behaalt. Onze maaltijdplannen zijn eenvoudig, smakelijk en ontworpen om in elk druk schema te passen. 

Optimale Energie &  Gezondheid

Het gaat niet alleen om hoe je eruitziet, maar ook om hoe je je voelt. Ons programma benadrukt het belang van darmgezondheid en het eten van de juiste voedingsmiddelen om je energieniveau te verhogen en je algehele gezondheid te verbeteren. Bereik een staat van welzijn waarin je elke dag op je best bent.

Langdurige Resultaten

Wij hebben meer dan 10.000 mensen geholpen hun levensstijl te veranderen en op lange termijn in vorm te blijven. Onze formule is getest en bewezen: door je levensstijl aan te passen, niet alleen je dieet, zorg je voor blijvende veranderingen die verder gaan dan tijdelijke successen.

Ben jij de volgende van onze succesverhalen?

null

Hoe gaan we aan de slag?

Wat wil je bereiken?

Je ontvangt ons intake formulier direct via e-mail. Je vult deze in, en aan de hand hiervan gaan wij aan de slag! Wij kunnen je ook helpen met het formuleren van jouw doel.

Wij maken je plan

In ons plan nemen wij alles mee zoals je huidige situatie, doelen, allergieën, voeding die je wel/niet lekker vindt en jouw leefstijl. Alles is volledig persoonlijk.

Schema in 72 uur

Jij ontvangt jouw voedingsschema binnen 72 uur. In onze voedings app kun jij altijd je maaltijden inzien en ook calorieën zelf tracken met barcodes (als jij dit wilt)

Boek resultaat!

Tijd om resultaten te boeken! Je hebt een helder plan, weet exact wat je dagelijks gaat eten en welke boodschappen te doen. Je bent klaar voor jouw mega transformatie!
Zie onze 350+ reviews op TrustPilot

Persoonlijk Voedingsschema (€59,95 eenmalig)

 • Gepersonaliseerd voedingsschema voor 8 weken
 • Verschillende dagen zodat je niet elke dag hetzelfde eet
 • 8 weken toegang tot de voedingsschema app
 • Lekkere en gevarieerde recepten
 • Uitgebreide handleiding over flexible dieting
 • Bonus: “DailyWins Voedingsgids” (t.w.v €19,95)

Persoonlijk Voedingsschema (€59,95 eenmalig)

 • Gepersonaliseerd voedingsschema voor 8 weken
 • Verschillende dagen zodat je niet elke dag hetzelfde eet
 • 8 weken toegang tot de voedingsschema app
 • Lekkere en gevarieerde recepten
 • Uitgebreide handleiding over flexible dieting
 • Bonus: “DailyWins Voedingsgids” (t.w.v €19,95)
Het is me gelukt om precies 9 kg vetmassa te verliezen (van 83,7 kg naar 74,7 kg) met behoud van spiermassa. Wat voor mij vooral het verschil heeft gemaakt en een eye-opener was waren de eetschema's, er zit nu zo veel meer variatie in mijn voeding dan voorheen waardoor het makkelijker vol te houden is. Ik kan het iedereen aanraden die graag vetmassa wil verliezen.
Lars van Berkel

Zie meer van onze transformaties

null

FAQ Voedingsschema

Hoelang kan ik dit voedingsschema volgen?

We geven als advies 8 weken. In principe kun je het plan na de 8 weken blijven volgen totdat je geen progressie meer maakt. Dit is bij iedereen net iets anders. Als je veel bent afgevallen of spiermassa aangekomen, verandert je energiebehoefte en heb je wat sneller nieuwe eetschema's nodig! Je hebt 8 weken toegang tot onze app, je kunt beslissen om na deze 8 weken zelf verder te gaan zonder app, of tegen een lager tarief weer nieuwe schema’s van ons te ontvangen.

Ik heb een allergie, kan ik het voedingsschema volgen?

Ja, dat is geen probleem! Omdat het voedingsplan volledig op maat is, wordt er rekening gehouden met allergieën en/of intoleranties. Geef deze wel goed door via het intake formulier dat je invult bij het aanvragen van het persoonlijke voedingsplan.

Waarom zou dit voedingsschema wél werken voor mij?

Als je al veel diëten geprobeerd hebt is het volledig logisch dat je sceptisch(er) bent. Veel diëten zijn echt gericht op de korte termijn. Snel, veel afvallen. Vaak kom je dit net zo snel weer aan. Wij geloven in een aanpak die vol te houden is, die jouw leven niet moeilijker maakt dan het zou moeten zijn, en we leren je de strategieën om resultaten te blijven boeken in de lange termijn.

De meeste online programma’s zijn generiek en niet gebaseerd op jou als persoon. Hier zul je simpelweg geen (optimale) resultaten mee behalen, of voor een korte periode als je geluk hebt. Onze voedingsplannen zijn volledig persoonlijk en op maat gemaakt voor jou.

Moet ik mijn voeding bijhouden en afwegen?

Hier zijn verschillende keuzes in. Wij maken 3 verschillende opties qua dagen voor jou die jij in onze voedingsapp kunt volgen. Als jij deze dagen volgt en het fijn vindt om vaste routine te hebben en wekelijks hetzelfde te eten, dan hoef jij je voeding niet constant af te wegen. Ook kun je in onze app gemakkelijk voedingsproducten vervangen, dus wil jij een keer iets anders eten, geen probleem. Dit hoef je niet af te wegen en kun je goed inschatten.

Vind jij het fijn om een flexibel dieet te volgen waarbij je constant andere dingen eet? Dan kun jij dit ook doen via onze voedingsapp, waarbij je gemakkelijk barcodes van voedingsproducten kunt scannen en hiermee jouw dagelijkse macro's kunt tracken.

Bij het voedingsschema krijg jij daarom ook jouw persoonlijke calorie en macronutriënt doelen per dag. Jij kun dus zelf kiezen wat jouw voorkeur heeft. Ook kun je hierbij een combinatie van beiden doen, dat maakt onze app zo fijn en flexibel.

Ik weet nog niet zoveel over voeding, maakt dit uit?

Absoluut niet! Naast je plan ontvang jij direct na aanmelding onze Voedingsgids. Hierin staat een heldere uitleg over de basisprincipes van voeding zoals:

- Calorieën en macronutriënten
- Goed voedsel VS slecht voedsel
- IIFYM (If It Fits Your Macros)
- Intermittent Fasting
- Alcohol combineren met je plan
- Supplementen

En meer! Wij geven je dus niet alleen een plan om te volgen, maar leren je ook waarom we bepaalde principes toepassen voor optimaal resultaat.

Kan ik dit voedingsschema combineren met een gezin?

Ja, wij kunnen rekening houden met “wat de pot schaft” met betrekking tot avondeten bijvoorbeeld. Je kunt nog steeds gezamenlijk eten en hoeft niet apart voor jezelf te koken. Dit kunnen wij allemaal meenemen in onze berekeningen! (tenzij je onder de 8% vet zit en fotoshoot/wedstrijd droog wilt worden)

Kan ik samen met iemand dit voedingsschema volgen?

Nee, het is niet mogelijk om jouw letterlijke voedingsschema met iemand anders te volgen. Waarom? Iedereen is anders en op basis van jouw intake wordt het plan op jou afgestemd. Samen sta je wel sterker! Allebei inschrijven en samen aan de slag gaan met jullie persoonlijke voedingsplan is dus een heel goed idee! Dit geeft ook nog extra motivatie en een stok achter de deur.

Wil jij een voedingsschema volgen samen met jouw partner / iemand in jouw huishouden? Geef dit dan aan in jullie intake formulier! Dan kunnen wij hier rekening mee houden als jullie samen eten / koken zodat dit op elkaar aansluit qua voedingsproducten en recepten.
Ik heb onregelmatige werkdagen, kan ik dit voedingsschema volgen?
Ja, zeker weten! Juist bij een druk en onregelmatig leven kan een persoonlijk voedingsschema je helpen om meer rust en structuur te krijgen. Doordat je een plan hebt kan je je maaltijden voorbereiden en hoef je niet last minute (slechte) keuzes te maken.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

BEN JIJ READY VOOR JOUW TRANSFORMATIE?